» Welkom

Wat is dit?

Ben jij ook zo verslaafd aan Pinterest en dan vooral aan de barn weddings? Zoek je leuke spullen om jullie bruiloft of evenement leuk aan te kleden? Dan maak je met de spullen van Shabby chic verhuur zeker indruk! Ook voor weddingplanners, interieurstylistes, etaleurs, (hobby)fotografen en evenementenbureaus zijn de spullen natuurlijk zeer geschikt. Hoe leuk is het om een huwelijk, etalage of fotoshoot net dat beetje extra te geven?

In Amerika wordt door veel bruidsparen en weddingplanners al gebruik gemaakt van de verhuur van shabby chic en bohemienachtige spullen.

Naast de shabby chic, bohemien spullen, verhuur ik ook het mooie Marokkaanse (oud)zilver, oude items zoals fototoestellen, telefoons etc. Tevens verhuur ik (oude) muziekinstrumenten.

Onder het kopje assortiment vind je de collectie. Deze verandert regelmatig, daar ik altijd op zoek ben naar nieuwe spulletjes. In februari worden er foto's van nieuewe producten op deze site geplaatst.

Zoek je een product, maar kun je deze niet op deze site vinden? Aarzel dan niet en neem contact met mij op, dan ga ik voor je op zoek!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018