» Foto's

Wat is dit?

Foto Aan de linkerkant vind je fotoís van het huidige assortiment. Hou de site goed in de gaten, er zullen regelmatig nieuwe items worden toegevoegd, zoals binnenkort een prachtig smijdezeren prieel, verschillende backdrops en kroonluchters. Leuke styling ideeŽn vind je onder fotoalbum ideeŽn/voorbeelden. Je kunt de spullen gebruiken om een gezellig zit hoekje te creŽren, maar mocht je een feestje of een intiem huwelijk hebben, dan zet ik de stoelen en banken graag zo neer dat ik een gezellige, sfeervolle (trouw)plek creŽer, met de daarbij horende aankleding.

Bij slechte weersomstandigheden zullen de stoffen decoraties voor buiten niet geleverd worden. Ik zal uiteraard altijd op zoek gaan naar een passende oplossing.

Hooibalen kan ik uiteraard ook regelen, deze worden Ďversí voor u gehaald. De bloemen en planten op de fotoís (met uitzondering van de losse roze en witte bloemetjes) zijn echt, uiteraard kan ik deze ook verzorgen.

Heb je een huwelijk of evenement in een bepaald thema of kleur? Je kunt uw wensen doorgeven, ik zal indien mogelijk een item voorzien van een andere kleur of voor jou op zoek gaan naar de juiste spullen.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018